Onze service omvat ondermeer de volgende onderdelen:

APK keuringen  
Autobedrijf Tonny Oortman is een RDW-erkende keuringsinstantie en keurt personenauto's en bedrijfsauto's van alle merken en types tot 3500 kilo.
APK is gratis bij grote beurt

Periodiek onderhoud van uw auto
Omwille van uw veiligheid en de bedrijfszekerheid van de auto heeft deze regelmatig een kleine of grote onderhoudsbeurt nodig. Autobedrijf Tonny Oortman beschikt over alle moderne uitleesapparatuur en gereedschappen om deze voor u uit te voeren.

Aircoservice
Naar gelang het gebruik ervan heeft ook een airconditioning onderhoud nodig. De techniek en apparatuur om airco's af te vullen of schoon te maken heeft Autobedrijf Tonny Oortman natuurlijk in huis. Regelmatige controle is noodzakelijk, en voorkomt onnodige schade aan uw airconditioning.

Banden
Naast repareren en vervangen van banden kan Autobedrijf Tonny Oortman u ook adviseren bij de aanschaf van banden. De banden vormen het enige contact tussen de auto en de weg, en daarom zijn ze één van de belangrijkste onderdelen van een auto. Als specialist op het gebied van banden kunnen wij u informeren én adviseren over de mogelijkheden. Bovendien heeft u keus uit banden van alle bekende merken. Wij monteren deze banden uiteraard met zorg voor u, en u heeft eventueel de mogelijkheid om uw zomer- en winterbanden bij ons op te slaan. U bent ook welkom zonder afspraak en de werkzaamheden zijn klaar terwijl u wacht.